Særbol på Gratangstoppen

Aurora signerte fredag 26. mars 2021 en avtale med UDI for drift av Særbol i Gratangen. Avtalen har en varighet på 6 år med mulighet for prolongering i 2 + 2 år. Det vil bety rundt 25 arbeidsplasser i Gratangen.

Les mer Kontakt oss

Om Gratangstoppen

Særskilt bo- og omsorgsløsning (Særbol) for asylsøkere med spesielle behov startet opp 25 mai 2021 ved Gratangen. Avdelingen driftes på Gratangen fjellhotell i Gratangen kommune. Avdelingsleder Benedikte Sørensen er stolt av det arbeidet som er lagt ned for å gjøre Gratangstoppen til en trivelig og trygg avdeling for inntil 12 beboere.

Aurora Omsorg har en dyktig og erfaren personalgruppe som jobber målrettet og systematisk med hver enkelt beboer gjennom bruk av individuelle planer. Med både gode innen- og utendørs fasiliteter ved Gratangstoppen, ligger alt til rette for at oppdraget blir vellykket.

Les mer om prosjektet:

Kontakt oss om Særbol Gratangen

Send e-post til post@auroraomsorg.no eller ring avdelingsleder Benedikte Sørensen på (+47) 991 01 166.

Du kan også bruke kontaktskjemaet under.

Hidden
Ønsker du nyhetsbrev?
Hold deg oppdatert på nyheter og saker fra Aberia.
Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.