Omsorg og avlastning

Aurora omsorg tilbyr ulike forebyggende tjenester basert på kvalifiserte fagpersonell. Vi benytter blant annet familieterapeut, erfarne miljøterapeuter med videreutdanning og miljøarbeidere med spisskompetanse på aktivisering.

Kontakt oss Les mer

Ettervern

  • Bolig med oppfølging

Avlastning

  • Avlastning i egen bolig eller avdeling

Miljøarbeidertjenester

  • Tilpasset oppfølging av i eget hjem

Veiledning

  • Vi tilbyr veiledning både til foreldre og kommunale fosterhjem

«Ung i Tromsø»

Botilbudet «Ung i Tromsø» er et forebyggende boligsosialt tiltak bestående av hybler i ett bygg. Bygget ligger sentralt i Tromsø med gode bussforbindelser og gangavstand til matbutikk. Hyblene er innredet med seng, sofa, bord, skrivebord, kontorstol og hvitevarer. Det følger med parkeringsplass.

Ung i Tromsø er et tilbud til ungdom i alderen 16-23 år og skal ut fra individuelle tilpasninger sikre den enkelte ungdom et helhetlig tilbud, med en trygg bolig som utgangspunkt og mestringsarena i fasen mot et selvstendig voksenliv.

«Ung i Tromsø» er inspirert av Foyer-modellen som er et godt dokumentert og virkningsfullt tilbud til ungdom i sårbare overgangsfaser. Foyer-modellen deler blant annet vår grunntanke om målrettet jobbing og individuell tilpasning av tilbudet til den enkelte ungdom for å hjelpe dem til et selvstendig og meningsfullt voksenliv.

Brosjyrer «Ung i Tromsø»

Brosjyre til oppdragsgiver
Brosjyre til ungdom

Kontakt oss om omsorg og avlastning

Portrettbilde av Camilla

Camilla Kaspersen
Leder omsorgstjenester