Bo- og oppfølging

Aurora bo- og oppfølgingstjenester tilbyr ulike forebyggende tjenester basert på vårt kvalifiserte fagpersonell. Vi benytter blant annet familieterapeut, erfarne miljøterapeuter med videreutdanning og miljøarbeidere med spisskompetanse på aktivisering.

Kontakt oss

Ettervern

Bolig med oppfølging.

Avlastning

Avlastning i egen bolig eller i våre avdelinger.

Miljøarbeidertjenester

Tilpasset oppfølging av ungdom i eget hjem.

Veiledning

Vi tilbyr veiledning både til foreldre og familiehjem.

Bo- og oppfølgingstjenester

Aurora Omsorg legger stor vekt på fleksibilitet i våre tjenester og en av våre grunntanker er å skreddersy tilbudet til den enkelte. Vi har et bredt spekter av personell med ulik kompetanse, egenskaper og bakgrunn; dette gjør oss i stand til å løse ulike og krevende oppdrag.

Vi tilbyr følgende tjenester

  • Hybel med oppfølging, «Ung i Tromsø»
  • Avlastning, i eget hjem eller i våre avdelinger
  • Miljøarbeidertjenester
  • Veiledning av foreldre og fosterhjem

«Ung i Tromsø»

Botilbudet «Ung i Tromsø» er et forebyggende boligsosialt tiltak bestående av 10 hybler i ett bygg. Bygget ligger sentralt i Tromsø med gode bussforbindelser og gangavstand til matbutikk. Hyblene er innredet med seng, sofa, bord, skrivebord, kontorstol og hvitevarer. Det følger med parkeringsplass.

Ung i Tromsø er et tilbud til ungdom i alderen 16-23 år og skal ut fra individuelle tilpasninger sikre den enkelte ungdom et helhetlig tilbud, med en trygg bolig som utgangspunkt og mestringsarena i fasen mot et selvstendig voksenliv.

«Ung i Tromsø» er inspirert av Foyer-modellen som er et godt dokumentert og virkningsfullt tilbud til ungdom i sårbare overgangsfaser. Foyer-modellen deler blant annet vår grunntanke om målrettet jobbing og individuell tilpasning av tilbudet til den enkelte ungdom for å hjelpe dem til et selvstendig og meningsfullt voksenliv.

Brosjyrer «Ung i Tromsø»

Brosjyre til oppdragsgiver
Brosjyre til ungdom

Kontakt oss om Bo- og oppfølgingstjenester

Send e-post til post@auroraomsorg.no eller ring avdelingsleder Vivi Eidissen på (+47) 95 22 49 80.

Du kan også bruke kontaktskjemaet under.

Hidden
Ønsker du nyhetsbrev?
Hold deg oppdatert på nyheter og saker fra Aberia.
Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.